Elveszett és talált kutyák oldala.

I Lap1I

2009. 01. 27.

Elveszett Ír Szetter fiú!


2009. január 26-án elveszett egy "Hubertusz" névre hallgató 1 éves ír szetter fiú Budapesten a 17. kerületben, Rákoskerten.
Szőre vörös színű, puha és selymes.
A család nagyon várja haza, aki tud róla valamit hívja a
06/30-76-86-009-t
e-mail: gilicze_beatrix@freemail.hu
2008. 11. 18.

Ír szetter lánynak gazdit keresünk!Ír szetter felnőtt szuka kutyának megbízható gazdit keresek.
Aktív természetű, élénk, barátságos kutya, kertben és lakásban is tartható. Rendszeres foglakozást, sétákat igényel. Olyan megfontolt, felelősségteljes gazdi jelentkezését várom, aki energiát nem kímélve, nap, mint nap tud vele foglalkozni. Értelmes és nagyon jó ugró, kitűnő agilitis kutya lehetne belőle. Telefon: 06-209-327-460

E-mail
2008. 11. 17.

Gazdit keresünk!Toby-t a most 7-9 hónapos szálkásszőrű tacskó keveréket az országúton találtam 3 hónappal ezelőtt. Igazi tacskó küllemében és jellemében egyaránt. Nagyon kedves, barátságos, gyerek szerető, oltva, féreghajtva, kiváló kondicióban van, mint testileg, mint lelkileg.
Végleges, szerető gazdát keresek neki.
Gyárfás Marianne 30 418-4275, saregresipoi@invitel.hu

Talált kutyák


SZIASZTOK ÁLLATBARÁTOK!
Ma hivatalosan is elindult egy olyan honlap, amire nagy szükség volt! Örökbefogadnál? Vagy éppen talált kutyát szeretnél örökbeadni?
Cicát szeretnél? Vagy találtál, és szerető gazdit keresel? Add tovább mindenkinek, hogy van egy hely, ami ezért létesült. Szigorúan non-profit. Azért létesült, hogy meggyorsítsa az árva kutyák/cicák gazdihoz kerülését, és megkönnyítse a menhelyek helyzetét.
http://www.allatok.info
Használd, hirdesd és add tovább !Angol Szetterek I Ír Szetterek I Gordon Szetterek I Egyéb hirdetesek I Hirdetési feltételek

I Lap1 I